BLOGGPAUUUUS

kommer inte blogga på ett tag det är miycket som händer nu o snart åker jag till Italien o då kommer jag inte blogga såå Hej då för ett tag.

Yey

Tjobre!
VEET NI JAG HAR HAFT RYGGSKOTT, och det gör så *** ont! Men nu är det över haha så jag får träna YYEEEEY,Ojute om 9 dagar då sitter jag o mitt lag i ett flygplan till ITAALIEN det kommer bli så sjuuukt nice längtar som faaaaaa´n,(då kommer jag inte kunna blogga) 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Åkte till Bromma block men mamma och skulle köpa lite klädet till Italien lägger in bilder när jag kommer hem, och där träffade jag Moa också ;)
Meeeen nu ska jag iväg till träningen tror inte det är så många som kommer men juupp!
 
 
 
 

hellu alla victorias läsare! ♥

Tjenixen♥ Mitt namn är Moa och jag är victorias kompis hihi ♥ Victoria bad mig att gästblogga lite och det ville jag! Jag läser hennes blogg dagligen och den är as bra! håller ni inte med??!
Men iallafall.. idag var jag och victoria i vällingby och såg på bio! filmen hette "cockpit" och den va asbra! Ett filmtips!! Sen har vi varit hemma hos henne och gjort massor av skojiga saker!;)

Nu sitter jag bara hemma och har tråkigt.. haha!


Ha det så bra! //Moa ♥

Troololol

Tjohej, statistiken Har sjunkit AS mycket Men aa jag ska försöka blogga mer nu, nu fungerar blogg.se appen också. Var med Moa igår innan träningen var jätte mysigt vi tog lite bilder shoppade fikade och solade. Här kommer lite bilder från igår,

Nails

 

Har det ganska bra här

 

Yeeey

Ligger i poolen o chillar lagom ;) 
nu är jag hemma hos farmor solar o badar (hon har en pool) så det är sjukt nice!
Har tränat lite också, Styrka o jogga o simma! Yeey
Tyvär går detinte att lägga in bilder :( men om en vecka är jag hemma
Puss

Suntime.

Hello, Som sagt ligger och solar lite med Emma har fått en liten rand ;P Yeey! Det är 22 grader ute så shorts och linne her we come!
Nej men nu ska vi gå och spela mini golf
Bye Bye!
 
 

sorry

 
 
 
I know, bloggningen ligger på 0,0000 men jag har inte kunnat blogga för Blogg.se appen laggar det går inte att logga in,
Men i alla fall nu idag ska jag åka till Öland med Emma vi flyger dit om ungefär en timma kanske? Jag är AS flygrädd! nån annan? Jag är iaf skit nervös men det kommer säkert gå bra! Jag ska vara där i 2 veckor så bloggningen kanske kommer vara lite sämre då!
Jag ska försöka blogga så mycket jag kan men då vet ni varför!
nu måste jag fortsätta med packningen ni får ha det så bra, Puss!
 
 
RSS 2.0