Snaaap om thaaat 👈

Shooooooo! Vad har ni gjort today? SjĂ€lv har man varit i skolan frĂ„n 9-4 döööö, fast det var helt OKKK! nu blit det mat sen film i va chilla FÖR JAG HAR INGA LÄXOR KVAAAAR TROLOLOL! Byebye

Siiick

Ucsh Àr AS förskyld skit jobbigt man blir sÄ himla tröött av det!!!!! Aja min dag har sett ut sÄ hÀr: först skola till 15.20 sen gÄ till et cafe med Andrea och Mikkis oplugggaa i typ 4 timmar. Men det var jÀtte mysigt vi ska göra det vrahe tisdag sÄ att man Àr klar med alla lÀxor you knowww! Men nu ska jag gÄ och fixa mig men ni fÄr hah det bezt!
 

Skola trÀning ingen bloggtid!

Usch bloggningen ligger verkligen inte pÄ topp just nu, Skola trÀning sena kvÀllar MAN HINNER INTE BLOGGA! Och sÄ Àr det sÄ sjukt trÄkigt att blogga nÀr bloggen inte har nÄn header (min header Àr boortaa) Men som jag alltid sÀger det ska bli bÀttre. Aja skola kl 8;15 imorgon döööööööööö... Vem orkar gÄ upp sÄ tidigt det tar en timma för mig sÄ yes upp kl 6 imorgon dÄ fml...
Men Àndo kul att trÀffa alla, och sÄ har vi bÀÀÀÀÀsta lÀrarna sÄ det Àr beezt! Men nu ska vidare pÄ tv ni fr ha det bÀst!

SISTA DAGEN PÅ LOVET!

Sitter och planerar dagen! troligtvist ska jag till stan kl 4 och köpa ett par jeans innan skolan börjar! Tills dess ska jag inte göran mycket mer bara ta det lungt titta pÄ tv sista sommarlovsdagen sÄnt man inte hinner med nÀr skolan börjar!
Det kÀnns lite nervöst att börja skolan ni vet högstadiet nya lÀrare nya klasskamrater...
Nu ska jag gÄ och duchsa och fixa mig lite, Bloggar senare!
 

Skola pÄ Onsdag orkar inteeeeeeeee!

Camping!

Hello alla söta lÀsare!
Hemma frÄn gÄrdagens camping. Vi hade det sÄ hÀÀÀÀÀÀÀÀr mysigt! Vi tog nattdopp och sen sprang in i bastun vet ni hur sköntnt de vaaaaaaaa?! vi fiskade en hel del ocksÄ Emma min syster fick upp en SKIIIIT  stor gÀdda fast den bet av kroken och simma ivÀg! Men ni fÄr ha det bÀst bloggar senare!''
 

LĂ€nkbyte!

Vi kör ett lÀnkbyte det var as lÀnge sen!
titta in pÄ Amirs blogg hon Àr aktiv bloggar om spÀnande saker och tar fantastiska bilder.
tryck pÄ bilden för att komma till hennes blogg!
 

Plaaner

Dagensplaner Àr Äka ut med bÄten pÄ dan, bada och bara chilla runt. Sen stannar vid nÄtt mystigt stÀlle och campar, fiskar badar grillar. LÄter det inte sÄÄÄ mysigt!?
Men men igÄr var jag med moa vi hadde det jÀtte mysigt sen kl 2 Äkte vi till stadion upptrÀde och var korgbÀrare! sÄg ni oss pÄ TVVVVV!?
Nu mÄste jag gÄ men ni fÄr ha det bÀst!
 
 

Italien 2012

Det har varit sÄ sjukt nick, vill tillbaka. Fast dÀr skönt att vara hemma, sova i sin egen sÀng o allt.
Men men har fÄtt en spricka i foten efter att jag körde hjulning salto pÄ stranden i Italien, SÄ det suger, men det kÀnns redan bÀttre sÄ jag kan nog köra snart igen! slÀnger in nÄgra bilder sen italien mer kommer!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ciao Bella!

Hej allihopa! Jag Àr Emma. "The best sister in The world" Nej men jag Àr Vickans storesyster, och Àr 15 Är. Ska börja i 9an i Engelska skolan i Bromma. I sommar har jag varit i skÄne men min bÀstisfestis Anna hon har en blogg som ni kan checka tycker jag. Annauddenfeldt.blogg.se
Sen har jag varit pĂ„ Öland heeela sommaren, jag har bara chillat varit i stallet och bara njutit med familjen och kompisar. Men jag kom hem igĂ„r kvĂ€ll sĂ„ nu pĂ„ morgonen har jag packat upp och Ă€tit frukost sĂ„ skönt att vara hemma men kommer att sakna mormor och morfar och Öland! och lagt in pengar pĂ„ mitt konto med pappi, för jag har nĂ€mligen jobbat i sommar oxĂ„ :) nu Ă€r det ungefĂ€r 2 veckor kvar till skolan börjar!! Snart kommer alla höstar hem! Jag rider pĂ„ Ekerö ridskola men jag hjĂ€lper ridskolan att rida in en ungponny dom Ă€r 6 Ă„r nu och heter Delilah! Nu pĂ„ höst terminen ska vi börja Ă„ka ut pĂ„ lite lokala hĂ€st tĂ€vlingar och sĂ„ ska Delilah fĂ„ lite mera rutin! Det ska bli roligt. Men nu kan jag inte komma pĂ„ nĂ„got mer att skriva hehe ;) jo en frĂ„ga kollar ni pĂ„ OS? SĂ„fall vilka hejar ni pĂ„? Hah saknar ni Vickan? Det gör iaf jag men ha det bra nu alla lĂ€sare! (bjuder pĂ„ lite fiinfina bilder hih :P)

Pussss

RSS 2.0